Selvsalg af andelsbolig

Selvsalg af andelsbolig

Selvsalg af andelsbolig

”Krise, krise, krise” – man hører snart ikke andet. Specielt ikke når emnet falder på boliger og salg af samme. Boligbobler. Boliger der ligger på markedet i flere måneder uden så meget som én fremvisning. Ejendomsmæglere med hundedyre salærer.

 

Står du overfor at skulle sælge din andelsbolig, så bør du kraftigt overveje at sælge den selv. Selvsalg af andelsbolig er blevet mere og mere udbredt de sidste par år, og med god grund – selvsalget kommer med flere fordele, som er svære at se bort fra.

 

Først og fremmest er der en åbenlys økonomisk gevinst ved at sælge din andelsbolig selv, da der ingen ejendomsmægler er og dermed heller intet salær. Ejendomsmæglere er dyre og kan nemt syge livet ud af dit budget, men med selvslag undgår du helt denne situation. Du skal selv bruge penge på annoncer og promovering af din andelsbolig, men der er stadig mange penge at spare denne vej.

 

Ved selvsalg har du også den fordel, at selv styrer promoveringen og eksponeringen af din lejlighed. Synes du salget står stille, kan du selv indrykke en annonce, når du føler det er tid. Mærker du en øget interesse, kan du indrykke en annonce og give salget det sidste skub det behøver. Du har med andre ord fuld kontrol over dit boligsalg. Du styrer selv antallet af fremvisninger og hvor og hvornår de skal foregå – der er ingen ejendomsmægler til at ”guide” og presse dig ud i ting, som du måske ikke helt er enig i.

 

Det kan føles skræmmende selv at skulle sælge sin bolig, og det kan virke som en stor mundfuld – og et stort ansvar -, men med den kontrol det giver dig over salgsprocessen, er det slet ikke så svært, som man tror. Det er ikke nemt og uden problemer. Du styrer selv fremvisninger, annonceringer, udbudsprisen. Du får det med andre ord præcis som du vil have det, mens du sågar sparer penge. Det er ikke svært at se, hvorfor selvsalg af andelsboliger er populært!

Der er flere hjemmesider, der kan hjælpe med salg af din andelsbolig:

Boliga.dk – nok den mest populære

Selvsalg – Bolig.com tilbyder gratis annoncering på dba.dk og guloggratis.dk

Boligadvokat.dk– giver gode råd om selvsalg

Praktisk Bolig – Erfaring med selv at sælge sin andelsbolig