Andelsboliger i København

andelsboligKøbenhavn er de sidste par år vokset fra at være en dansk hovedstad til en sand europæisk metropol. København er en by i konstant udvikling og fremtiden ser kun lysere ud for de danske hovedstad. Nye imponerende bygninger springer op overalt og byen er fuld af trendy caféer, eksklusive natklubber og sågar en Michellin-restaurant. Alt dette krydret med nogle af Europas bedste uddannelsesinstitutioner og fantastiske kreative miljøer.

 

Mangel på lejeboliger

Det undrer ikke nogle, at København er blevet et eftertragtet sted at bo – og det kan i den grad mærkes på boligmarkedet. Det kan være utrolig svært at finde et sted at bo, hvis man ønsker at leje. Der er mangel på lejeboliger i byen og de får der er ledige, er så dyre, at ingen mennesker med en normal lønindkomst har råd til dem. Derfor kan du med fordel overveje i stedet at investere i en andelslejlighed, hvis du går og drømmer om at flytte til hovedstaden.

 Find andelsboliger på nettet

Der er rigtig mange gode hjemmesider, hvor du kan finder andelsboliger i københavn til salg. Nogle af dem viser også andelsboliger, der ikke sælges gennem ejendomsmæglerne.

Prøv disse:

Andelsbolig København – Bolig.com har mange andelsboliger i til salg i København.

Boliga.dk – masser af andelsboliger til salg

Boligsiden.dk – har både ejer- og andelsboliger.

Fordele ved andelslejligheder

København er fuld af andelsboligforeninger og der er god mulighed for at finde en lejlighed i en sund og stabil andelsforening. En af de klare fordele ved at købe en andelslejlighed er, at det giver dig en bagdør ind til Københavns pressede boligmarked. Kan du få fat i en andelslejlighed springer du over i ”køen” set i forhold til det almene lejeboligmarked. Samtidig har du med en andelslejlighed mere eller mindre fuld kontrol over din lejlighed – du kan male som vil, ofte renovere som du vil. Er du træt af køkkenet, kan du sætte et nyt op, da du ejer lejligheden. Det giver en frihed og tryghed, som man ikke skal undervurdere. Samtidig kan du med høj sandsynlighed ende med at tjene penge på din investering. Lejligheder i København bliver mere og mere attraktive, og formår du at passe ordentlig på din lejlighed, burde du kunne sælge den med et overskud i en overskuelig fremtid.